Droguri de 1,5 milioane euro la granița cu România

O captură de 50 kilograme de droguri a fost descoperită, duminică, la punctul de frontieră Calafat. Pe piața neagră drodurile ar valora 1,5 milioane de euro.

 În data de 24 mai, cetățeanul bulgar S.I., în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui autocamion a încercat să traverseze granița României prin Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, potrivit procurorilor DIICOT. Cu ocazia controlului specific de risc, care se efectuează la graniță, polițiștii au pătruns în cabina autocamionului unde au descoperit într-o geantă de voiaj o cantitate de 50 de kg de heroină, însumând o valoare de piață aproximativă de 1,5 milioane de euro.

Șoferul le-a spus polițiștilor că genta de voiaj îi fusese înmânată de către un prieten cu scopul de a fi transportată în Elveția și că nu îi aparține.

Drogurile au fost confiscate de către BCCO Craiova și apoi trimise spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul IGPR.

Cetățeanul bulgar a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat Tribunalului București cu o propunere de arestare preventivă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel