Drama unei cunoscute prezentatoare tv. Soțul i-a murit chiar sub ochii ei, pe scenă: ''M-am pus în genunchi''

Bianca Sârbu, Te iubesc de nu te vezi
Bianca Sârbu, Te iubesc de nu te vezi

Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, Bianca Sârbu, a povestit drama vieții sale. A avut o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai în vârstă ca ea cu 17 ani, care a murit chiar sub ochii ei, în timpul unei cântări.

"La Brăila a început totul, la Brăila s-a terminat totul!" La Brăila a fost cucerită și tot la Brăila s-a încheiat totul când soțul Biancăi Sârbu s-a stins din viață în timp ce cântau la o nuntă. 

„Totul părea că o să fie bine, până într-un punct în care el avea niște probleme de sănătate, tensiune...am plecat într-o seară, cântam la o nuntă în Brăila. Acolo a început dragostea și din păcate, acolo s-a și terminat...mi-a zis că se simte rău, că este foarte cald. Noi ne certasem mult în ultima perioadă, cu copiii, cu casa...am început să cânt, cântam „Sărut, femeie, mâna ta", erau 500-550 de invitați, toată lumea dansa...când m-am întors la el, a căzut pur și simplu cu capul de pian.

A căzut, eu cântam...au sărit toți, s-a oprit brusc muzica, eu am început să țip. L-au luat pe ringul de dans, respira foarte greu, cămașa era udă. În 7 minute a venit salvarea, am stat departe, nu știu de ce, nu am putut...au venit colegele mele, muzicanții, noi am mers mai departe eu am rămas să cânt" a povestit Bianca Sârbu, pentru www.spynews.ro.

Credea că soțul ei era în viață, însă murise cu câteva ore în urmă...

Bianca Sârbu a povestit că a rămas să cânte în continuare la nuntă pentru că i s-a spus că soțul ei este destul de grav, dar stabil. După o vreme, vedeta a presimțit ceva ciudat, s-a urcat în taxi și a plecat la spital unde a aflat că soțul ei murise cu câteva ore în urmă,  în ambulanță, în drum spre spital.

„Au plecat la spital, mi-au zis la telefon că este destul de grav, că este conectat la aparate. Am cântat, nunta a mers mai departe, ce a fost în sufletul meu acolo să rămână și am stat acolo liniștiți. Îmi tot ziceau că este grav, dar este stabil.
Nu am vrut să simt...mă gândeam că este bine, cum să facem transferul, că o să fie bine, o să-l îngrijesc, mă gândeam că este ceva grav.

La 5 dimineața am avut așa un feeling și m-am urcat în taxi și am plecat la spital, într-o rochie de seară, toată plânsă...am ajuns la spital. Mi s-a părut că sunt în altă dimensiune, în alt loc...le-am zis că sunt Bianca Sârbu și că soțul meu a fost adus acum câteva ore. S-au uitat așa la mine și mi-au zis foarte sec așa...doamna Sârbu, soțul dumneavoastră a murit din salvare. M-am pus în genunchi..." a mai spus Bianca Sârbu, cu ochii în lacrimi.

Vezi și: Andreea Bălan, externată astăzi: Sper să fiu bine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel