Dramă după moartea Angelei Ciochină. Cornel Bucșa, mesaj dureros-EXCLUSIV

Angela Ciochină a murit singură, departe de lumea showbizului. Și-ar fi dorit să se întoarcă pe scenă și ar fi fost în stare să cânte și în scaun cu rotile, dar timpul i-a fost potrivnic.

VEZI ȘI: Angela Ciochină a murit. Dan Negru arată o parte din ultima lor discuție

Joi a fost înmormântată la Cimitirul Tudor Vladimirescu. Acum, nu au mai rămas decât câteva știri despre moartea ei și mai multe melodii care le alină dorul celor care au iubit-o.

Cornel Bucșa a vorbit pentru DC News despre buna sa prietenă și despre drama care continuă după moartea ei. Vorbim despre drama artiștilor uitați de public.

Întrebat cum vede atitudinea oamenilor față de artiștii care sunt uitați și ce ar trebui schimbat în acest sens, cântărețul ne-a spus cu multă durere: "Din păcate... Angela Ciochină s-a stins... chiar singură în apartamentul ei, fără o lumânare, fără să fie cineva să o țină de mână în ultimele clipe înainte de a pleca spre stele. În ultimele ei mesaje, își dorea să își revadă prietenii dragi. Știa că trebuie să își urmeze drumul spre stele. A fost un caracter foarte puternic. Nu i-a fost frică de moarte, dar ca orice ființă omenească... nu știi ce te așteaptă...

Oamenii, în general, sunt curioși să afle ce e cotidian, ce e interesant în viața unei vedete. Dacă se publică un articol de scandal, ziarul respectiv se cumpără imediat. Oamenii sunt, în general, curioși de ceva deosebit din viața unui om cunoscut. Eu îi înțeleg, dar trebuie să ne amintim că sunt atât de mulți artiști uitați care au ridicat săli și stadioane în picioare".

Amintirea lui Cornel Bucșa cu Angela Ciochină

(w670)

"Draga de ea, când eram student, mi-a întins o mână întotdeauna, m-a încurajat. Avea un suflet deosebit... Am îndrăgit-o și am avut un mare respect pentru ea! Ne-am cunoscut în multe spectacole unde am fost invitat de mari artiști printre care Eusebiu Ștefănescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gioni Dimitriu. Participam cu drag la asemenea spectacole. Eram plătit după valoare și eram atât de fericit. Mi-am făcut și eu un loc în inima lor. Eu nu m-am considerat niciodată un mare artist... Eu fac muzică pentru sufletele frumoase, romantice  și sunt înțeles. Eu respect gusturile muzicale, dar să nu ne uităm adevăratele valori culturale.. Una din ele a fost Angela Ciochină... acum este un înger...", ne-a spus Cornel Bucșa.

Televiziunile ar trebui să ia atitudine

Artistul ne-a zis că televiziunile ar trebui să ia atitudine și să nu îi mai dea uitării pe oamenii valoroși ai țării.

"Am avut prieteni deosebiți... Dan Spătaru, Geo Costiniu, Gheorghe Dinică, Eusebiu Ștefănescu și mulți pe care cred că numai Dumnezeu mi-a îngăduit să îi pot cunoaște, să am această onoare.

Eu cred că televiziunile private sau Televiziunea Publică ar trebui să ia o atitudine mai serioasă față de atât de mult artiști și oameni de artă uitați. De ce amintim de ei într-o știre care face audiență atunci când pleacă în neant??? De ce promovăm doar muzica comercială? De ce uităm adevăratele valori? Angela Ciochină a fost una dintre valorile noastre muzicale, a muzicii românești și ce a rămas?... Au rămas câteva știri despre dispariția ei și lacrimile noastre, a celor care am avut privilegiul să o cunoaștem", a subliniat Cornel Bucșa.

Angela Ciochină s-a stins în viață marți seară, singură, în apartamentul ei din Capitală. Se pare că artista nu avea pe nimeni care să o viziteze sau care să-i fie aproape la nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel