Urmărește emisiunea live


Dragomir aruncă bomba despre o nouă înregistrare cu Kovesi

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Mitică Dragomir susține că s-ar putea să apară o înregistrare cu Laura Codruța Kovesi şi procurorul Uncheșelu.

„Mi-aş dori să nu existe niciun abuz din partea unui procuror faţă de doamna Kovesi, dar în spiritul legii să suporte rigorile legii, aşa cum am suportat eu. Dânsa a făcut nişte abuzuri extraordinare faţă de mine. Scăpasem de toate necazurile și l-a chemat pe procurorul Uncheșelu. S-ar putea să apară o înregistrare în acest sens, în care îi spunea că "Bendeaca l-a disjuns pe Dragomir şi nu mai ştiu pe cine, spune că sunt nevinovaţi. Ia asta şi trimite-i în judecată". (...) Nu se poate! Procurorii nu sunt singuri, sunt şi judecătorii. Judecătoarea care a judecat procesul nici nu avea voie să judece pentru că la tribunal nu ai voie să judeci de la avocaţi în sus. În procesul nostru, erau doi avocaţi în Baroul Bucureşti. Tot adevărul ăsta va ieşi la iveală!", a declarat Mitică Dragomir la România TV.

Vezi și: Kovesi, în cursa pentru procuror-şef european. Chirieac, observații cheie

"Uncheșelu nici nu s-a uitat în ochii mei"

"În înregistrarea care s-ar putea să existe, Kovesi îi cere să facă disjungerea dintr-un proces, făcută de o doamnă procuror Bendeac, care nu a vrut să mă implice şi pe mine că a văzut că nu am nicio treabă. M-a chemat Uncheșelu, nici nu s-a uitat în ochii mei. M-a întrebat dacă am de dat vreo declarație şi i-am zis: "Ştiţi că sunt nevinovat, ce declaraţii să dau? Voi da în instanţă".

M-a pus să semnez. Două minute m-a ţinut şi m-a trimis în judecată. O judecătoare tânără, trimisă de la Constanța - nu vreau să îi dau numele încă, am înţeles că a fost influenţată de Daniela Toader, dar nu ştiu sigur, vorbeşte lumea. Judecătoarea aceasta îmi dăduse 12 ani în alt proces similar", a mai spus Mitică Dragomir.

Vezi și: Kovesi, procuror general. Bolcaș: De ce a fost numită de Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel