Dragoș Pătraru - Starea Nației. Ce se întâmplă cu emisiunea. "Sunt multe lucruri de povestit"

"Dacă totul merge bine, din motive care mă depășesc, ne vom vedea din 8 ianuarie tot aici", spunea Dragoș Pătraru în ultima emisiune din 2017, pe 21 decembrie. 

"Le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor minunați de aici din TVR pentru cum ne-au primit înapoi în această toamnă și pentru cum pun umărul, zi de zi, la audiențele acestei producții. Am arătat încă o dată că aici se poate", a mai spus Pătraru atunci.

Răspunsul la întrebrea "Va fi sau nu Dragoș Pătraru luni la TVR?" se va decide mâine. După săptămâni de negocieri, sâmbătă vor fi ultimele discuții.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a confirmat că sâmbătă, 6 ianuarie, va avea loc "ultima rundă." Spune că, oricum, "luni, pe 8, vom veni la treabă". 

"Mâine are loc ultima rundă de negocieri cu TVR, dar prefer să nu comentez deocamdată. Nu înțeleg nici eu ce se întâmplă de două săptămâni. Echipa Starea Nației se va prezenta pe 8 ianuarie la treabă. Indiferent de ce se va întâmpla la negocierile de mâine, cei care urmăresc Starea Nației vor avea la ora 22.30 emisiunea", a spus acesta pentru sursa citată.

"Sunt multe lucruri de povestit, o să le povestesc pe toate începând de luni. Promit să le spun telespectatorilor tot ce s-a întâmplat începând de luni", a mai spus Dragoș Pătraru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel