Dragoș Pătraru: Cum o poate ajuta CCR pe Monica Macovei să ajungă la putere

Dragoș Pătraru a explicat cum poate ajunge Monica Macovei la putere, alături de Partidul M10, pe care l-a lansat în acest weekend.

"Credeați că am scăpat de Monica Macovei? Nimic mai fals. Nu se sperie ea atât de ușor de un eșec în alegeri. A revenit mai hotărâtă la niciodată. Și-a lansat propriul partid politic de dreapta, că așa procedează la noi toți politicienii cu capul pe umeri. Își fac partidul lor, să nu depindă de șpăgile altora în campanii", a spus prezentatorul emisiunii "Starea nației", de la TVR 1, în ediția de luni a emisiunii.

Dragoș Pătraru a explicat și cum o poate ajuta Curtea Constituțională pe Monica Macovei să câștige alegerile și să ajungă la putere: "Macovei profită acum de hotărârea Curții Constituționale, care a spus că nu mai e nevoie de 25.000 de semnături pentru înființarea unui partid. Oricum, ca să ajungă la putere, Macovei mai are nevoie de ceva - de o hotărâre a Curții care să spună că sunt suficiente trei voturi ca să câștige alegerile parlamentare", a continuat jurnalistul.

Vezi și: Incident la lansarea M10. Susținător, mai preocupat să atace DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel