Dragnea: Vor fi EXCLUȘI din partid

Liviu Dragnea intervine într-un scandal local din PSD. Președintele PSD vorbește chiar despre excluderi. 

Întrebat fiind dacă va interveni pentru a aplana disensiunile din rândul social-democraţilor ieşeni, Liviu Dragnea a răspuns că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional a solicitat mandat pentru Biroul Permanent Naţional pentru ca în situaţia în care va fi nevoie, să fie adoptate decizii de natură organizatorică.

"Nici eu, nici colegii mei din conducerea PSD nu acceptăm ca vreunui ales local, ales în mod legitim, legal şi constituţional, preşedinte de consiliu judeţean sau primar, să îi fie afectată legitimitatea, puterea de decizie, libertatea de exprimare şi de decizie în instituţia respectivă de către niciun coleg, indiferent că e consilier local sau judeţean, care încearcă să negocieze politic anumite hotărâri din instituţia respectivă", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Cei care tulbură activitatea ar putea fi excluși

Liderul PSD a spus că va verifica informaţiile primite de la social-democraţii ieşeni şi, susţine acesta, dacă se dovedesc a fi corecte, deciziile sunt radicale. El a afirmat că se va merge chiar "până la excluderea celor care, în primul rând, tulbură activitatea administraţiei locale".

"PSD-ul nu este dispus să participe prin reprezentanţii săi în consiliile locale sau judeţene la aranjamente locale. Noi am susţinut candidaţi pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Primarii şi preşedinţii noştri trebuie să fie ajutaţi de consilieri. Cei care vor să folosească aceste demnităţi de consilieri locali sau judeţean în scopuri personale, încercând să restrângă libertatea de acţiune a primarilor şi preşedinţilor de consilii, vor fi excluşi", a spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel