Liviu Dragnea, guvern Dăncilă: ce se întâmplă după Congresul PSD

Liviu Dragnea anunţă că primă evaluare a Guvernului va avea loc în coaliţie după Congresul PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că o primă evaluare a activităţii miniştrilor din Guvernul Dăncilă va avea loc după Congresul din 10 martie, în cadrul coaliţiei de guvernare.

'Am stabilit ca după Congres să avem o discuţie în coaliţie pentru o primă evaluare', a spus el, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional. Întrebat dacă au fost găsiţi înlocuitori pentru cei 27 de secretari de stat care urmează să fie schimbaţi, el a răspuns afirmativ, menţionând însă că numărul acestora e mai mare.

'Sunt mai mult de 27', a adăugat Dragnea. În ceea ce priveşte declaraţiile primarului general, Gabriela Firea, care a anunţat că îşi va da demisia din toate funcţiile politice dacă nu sunt respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucureşti, Liviu Dragnea şi-a exprimat convingerea că în urma întâlnirilor dintre premierul Viorica Dăncilă şi primarii din Capitală neajunsurile vor fi rezolvate.

[citeste si]

'Discuţia nu e nouă, e veche, dar şi dumneaei şi eu avem convingerea că după întâlnirile pe care le-a avut cu doamna Dăncilă şi discuţiile, care au fost destul de aplicate, aceste neajunsuri cu care s-au confruntat Primăria Capitalei şi primăriile de sector nu vor mai fi', a spus liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel