Dragnea: Toader ne-a păcălit pe toți

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că toți cei din PSD s-au lăsat păcăliți de ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe tema Ordonanțelor de Urgență.

În partid s-a luat o decizie - sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG.

Ne-am lăsat păcăliți toți din partid de domnul Toader. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenţionat, nu intenţionat... A spus în ianuarie că iese și adoptă o ordonanță. Ridică scandalul până la cer. După vine și spune că nu mai poate să adopte ordonanța. S-a generat un scandal inutil. Astea sunt legi care trebuie adoptate. Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Până la urmă ce facem? Rămânem cu ele așa?, a spus Liviu Dragnea, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Habar n-am dacă mai stă în Guvern. Ori doamna prim-ministru anunță că vrea să îl remanieze, ori colegi din CEX anunță că își doresc să fie remaniat. Eu nu o să propun să fie remaniat Tudorel Toader, a adăugat Dragnea.

Vezi și: Iohannis, consultări partide. Dragnea a decis ce va face!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel