Dragnea: Teodorovici mi-a zis că vrea să fie președinte

Dragnea_Teodorovici
Dragnea_Teodorovici

Liviu Dragnea a spus, referindu-se la situația de marți din Comisia de buget-finanțe a Senatului, că Teodorovici nu înseamnă PSD. Comisia, condusă de senatorul social-democrat, a desființat trei măsuri ale Guvernului PSD-ALDE.

Liviu Dragnea a dat de înțeles că Teodorovici și-ar putea pierde funcția de președinte al Comisiei Economice.

"Deocamdată nu vorbim de sancțiuni, ci de atitudini. Eu cred că la Teodorovici este o altă problemă. În primăvară a venit la mine și mi-a cerut să-l susțin să devină președinte al Comisiei Economice din Senat. Mi-a zis că vrea să fie președintele Comisiei Economice. Poate din cauza acestei funcții are o astfel de atitudine", a zis Liviu Dragnea.

"Nu am avut onoarea încă să vorbim. În legătură cu votul pe care l-a dat vom avea o discuție în CExN. Trebuie să ne amintim cu toții că această majoritate parlamentară este constituită ca să susțină un Guvern, nu să-l blocheze. Este foarte ușor să se facă exerciții de imagine, să se critice Guvernul, miniștrii și măsurile guvernamentale. Un lucru este sigur: programul de guvernare trebuie pus în practică și aceasta este una dintre principalele atribuții ale majorității parlamentare", a mai zis președintele PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel