Dragnea-Tăriceanu, discuţii pentru NOUL program de GUVERNARE

Dragnea - Tariceanu
Dragnea - Tariceanu

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele ALDE, au făcut precizi privind un nou "Program de Guvernare".

Dragnea despre noul program de guvernare: Am stabilit, în principiu, că nu vor fi modificări mari sau multe

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că, în principiu, nu vor fi modificări 'mari sau multe' la programul de guvernare, menţionând că acesta urmează să fie actualizat.

'Programul de guvernare, vorbind la stadiul de astăzi, o să îl discutăm în CEx. Acesta va fi subiectul principal, o să discutăm şi cu colegii de la ALDE, o să discutăm şi mâine, şi poimâine, şi joi, dar am stabilit, în principiu, că nu vor fi modificări mari sau multe. E vorba, în principal, de a fi actualizat, ţinând cont că 2017 a trecut şi nu mai putem rămâne, de exemplu, în program cu nişte termene care poate sunt restanţe', a afirmat Dragnea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat în legătură cu introducerea în programul de guvernare a impozitului pe gospodării, Dragnea a spus că nu exclude introducerea lui, dar când va fi gata programul de guvernare va fi comunicat. Cât despre introducerea în programul de guvernare a dezincriminării abuzului în serviciu, Liviu Dragnea a precizat că 'orice membru este liber să facă propuneri în programul de guvernare'.

'Important este forma finală care va fi adoptată la nivel politic', a adăugat liderul social-democraţilor.

Tăriceanu spune că programul de guvernare nu va avea modificări majore

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, luni, că programul de guvernare nu va suferi modificări majore, subliniind că structura executivului va rămâne aceeaşi.

'Am făcut o prezentare succintă a discuţiilor avute cu partenerii de guvernare - cu conducerea PSD - şi, în esenţă, ceea ce am transmis colegilor este că nu vor fi modificări majore, nici în profunzime, nici ca întindere, a programului de guvernare. Am convenit cu cei de la PSD să trecem în revistă mai degrabă subiectele importante, angajamentele importante pe care le-am făcut şi pe care dorim să le vedem transpuse în legislaţie şi măsuri efective care să fie adoptate. Nu vom lua măsuri fiscale', a declarat Tăriceanu, după şedinţa ALDE.

El a menţionat că a avut o discuţie şi cu referire la 'deja celebrul formular 600, care ar trebui modificat substanţial'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel