EXCLUSIV  Dragnea, susținut de PSD la DNA. SONDAJ după mișcarea social-democraților

Mai mulți oameni cu greutate din PSD au venit să-l susțină pe Liviu Dragnea luni, la DNA. Unii au aplaudat acest gest de solidaritate, alții l-au criticat.

DC News a lansat un sondaj printre cititori pentru a afla ce părere au. Astfel, la întrebarea "De ce credeți că au mers liderii PSD la DNA?", românii au răspuns astfel: 

Să nu se repete scena de la ÎCCJ 60,26% (4551)

Să facă presiuni 39,74% (3001).

Rezultatul arată că oamenii susțin decizia social-democraților de a-l însoți la DNA pe Liviu Dragnea dat fiind faptul că la ÎCCJ a fost bruscat.

(w670)

Deputatul social-democrat Claudiu Manda, aflat luni în fața sediului DNA din București, a declarat că gestul său este unul de susținere pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, fără să fie vorba de o formă de presiune.

"Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea. În fața legii nu cred că trebuie să aibă nevoie de susținere (Liviu Dragnea, n.r.) și niciun cetățean nu are nevoie de susținere în fața legii. În fața presiunilor, atunci când vorbim de diferite instituții, și v-am spus cum a fost la Înalta Curte, cred că aceste lucruri nu ar trebui să se mai întâmple. Am venit și eu, și suntem și mulți alți colegi, să fim alături de domnia sa. N-am venit să declarăm ceva sau să creăm presiune (...). Nu am venit pentru acest lucru. Și când a fost la Înalta Curte, a fost să se apere în instanță, iar ceea ce i s-a întâmplat atunci nu cred că trebuia să i se întâmple", a spus Manda.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma, la DNA

În fața sediului DNA s-a aflat și vicepremierul Paul Stănescu, acesta precizând doar că prezența sa acolo este un semn de solidaritate cu Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Sunt în calitate de senator al României, în semn de solidaritate cu președintele Camerei Deputaților și președinte al PSD, Liviu Dragnea. Comentariile o să le fac altădată", a spus Stănescu.

El a precizat că a venit în fața sediului DNA din proprie inițiativă, fără ca Liviu Dragnea să aibă cunoștință despre gestul său și al celorlalți colegi ai săi.

Câteva zeci de persoane — printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma — au venit în fața sediului DNA pentru a-l susține pe liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel