Dragnea, supărat că șeful Raiffeisen a fost la protest

Liviu Dragnea, președintele PSD, și-a arătat dezamăgirea după ce a văzut o fotografie în care Van Groningen, șeful Raiffeisen Bank, apărea la un protest.

"Mi s-a părut mai mult decât incorect că președintele unei bănci străine să protesteze împotriva Guvernului Român. Poate este supărat pentru legea dării în plată sau pentru alte lucruri pe le-am aprobat sau inițiat pentru români. Cine va plăti? Noi, românii. Toți românii vor plăti pentru această perioadă", a zis președintele PSD la RTV.

[citeste si]

Amintim că deputatul PNL Daniel Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, a remarcat prezența președintelui Raiffaissen Bank la proteste.

"Vad bine??? Van Groningen e la proteste? El, președintele Raiffaissen Bank,care a făcut sute de milioane pe carca Statului român? El, care a jecmanit sute de mii de români și care vrea sa dea in judecata Romania la instanțele internaționale din cauza legii darii in plata, e acum protestatar???

Pe când un protest la care sa strigam din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE și OPRITI ABUZURILE ? Mă înscriu de pe acum la organizatori...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook, alături de o poză cu Van Groningen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel