Dragnea, EXPLOZIV: Sunt rău? Da, sunt rău! Iată de ce...

Liviu Dragnea, însoțit de Codrin Ștefănescu, își continuă turneul prin filialele PSD care au conduceri interimare.

Dumincă, liderul PSD a fost la Târgu-Jiu, la filiala Gorj a partidului, unde a susținut obișnuitul discurs în fața membrilor și susținătorilor partidului său, vare se pregătesc să-și aleagă un lider statutar. Una din temele abordate a fost și cea legată de atacurile din partea unor politicieni, ziariști și a unor influenceri de pe rețelele de socializare, care îl consideră, după cum a spus el, ”un om rău”:  

”Se tot spune că sunt cel mai rău om! Păi hai să vedem de ce sunt rău. Sunt rău pentru că îmi doresc ca în România să nu mai intre fructe și legume pline de otravă? Sunt rău pentru că vreau ca pensionarii noștri să aibă o pensie care să-i ajute să ducă o viața tihnită până la capăt? Sunt rău pentru că nu mai vreau ca în România prețul la gaze și la energie electrică să fie făcut de un grup de șmecheri, care dacă hotărăsc ca economia să fie blocată, o blochează prin prețuri. Dacă hotărăsc ca românii să devină sclavii facturilor, măresc prețurile. Pentru că nu-mi doresc ca în România, românii să beneficieze de dobânzi, între ghilimele, mai mari decât în Europa? Nu și românii au dreptul la credite corecte? La un tratament corect din partea băncilor? Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansă să-și pună și ei marfa în galantarele din România? Nu mai vorbim de străinătate.” a spus Liviu Dragnea.

Nu ne vor blestema copiii și nepoții?

El a abordat și tema apartenenței la uniunea Europeană, despre care a spus:

”Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectată în lume și în Europa? A, dacă pentru asta înseamnă că sunt rău, atunci sunt rău! Pentru că vreau să vorbim cu mândrie cu orice parlamentar european? Da, sunt proeuropean. Cred și sunt convins că locul României este în Uniunea Europeană. Dar sunt rău că vreau să avem drepturi egale? Adică să fim și noi respectați, așa cum și noi respectăm pe oricine! Avem și noi acest colț de lume, care este al nostru. Sunt rău pentru că vreau să cred că este al nostru și că merităm ceea ce ne-a dat Dumnezeu? Sunt rău pentru că vreau ca resursele României, bogăția acesti țări să fie exploatate pentru beneficiul românilor? Ce ar fi trebuit în schimb? Să lăsăm tot, gazele, resursele naturale să plece din țară și să și aplaudăm? Nu ne vor blestema copiii și nepoții noștri că suntem lași? dacă pentru asta sunt făcut rău, asta e, sunt rău!” a mai declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: Aurul României. Adrian Năstase: "Rezervele pot fi sechestrate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel