Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Dragnea, SCANDAL ÎCCJ. BOMBĂ: Cine sunt "interlopii". Decizia lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, Secretar general al PSD, a explicat, în exclusivitate pentru DC News, ce s-a întâmplat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, marți, între susţinătorii lui Liviu Dragnea şi un mic grup de protestatari, acolo unde președintele PSD avea proces.

Mai mulți oameni care se aflau pe holurile ÎCCJ au sărit în apărarea lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu ne-a povestit cum s-a întâmplat totul. Acesta a venit la proces însoţit de membri ai PSD şi revoluţionari, pentru că a văzut la televizor că protestatarii sunt agresivi. 

"Au fost incidente. Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca în fața unei instanțe într-un proces normal, legal și sper corect, să-și facă de cap o bandă de agitatori care pretind că reprezintă societatea civilă. Este o minciună. Reprezintă statul paralel! Societatea civilă nu are de-a face cu violențele, înjurăturile și amenințările pe care ei le proferează împotriva membrilor PSD. Eu și alți colegi din București, când am văzut ce se întâmplă, când am văzut agresivitatea lui Mălin Bot și a unei dudui fără serviciu care își făcea selfie în timp ce înjura, ne-am dus la proces. Am făcut acest lucru pentru ca Mălin Bot și gașca lui securistoidă să înțeleagă că raportul de forțe în societate este de 9/10, adică din zece români, nouă sunt cu PSD. Prin urmare, această haită agresivă care face tămbălău, încearcă să rupă hainele membrilor PSD, să înțeleagă că nu i-a ieșit povestea. Când a văzut că nu îi iese diversiunea, Mălin Bot a început să se plângă. De acum înainte, la procese unde sunt membri PSD, la ieșire, le promit că vom fi acolo; eu și camarazii mei de la Revoluție. Unii au în corp și acum gloanțele încasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!", a zis Codrin Ștefănescu pentru DC News.

[citeste si]

"Agresiunea verbală care, în scurtă vreme, se transformă, în agresiune fizică este arma acestor securistoizi. Le promit că vom fi prezenți, de acum înainte, de fiecare dată. Suntem obișnuiți să se tragă în noi, să mergem la miting împotriva băsiștilor, să fim arestați și amendați cu sume astronomice. Apropo, am văzut că Jandarmeria nu a intervenit pentru a-i amenda pe agitatori, în schimb, s-a repezit spre un coleg de-al nostru care protesta civilizat. Statul paralel să înțeleagă că nu este iubit de oameni. Poporul este cu noi", a mai zis social-democratul.

"Nu știu cine era pe holuri la procesele de la ÎCCJ, însă știu sigur un lucru: cetățenii care erau acolo și au vrut să ne apere nu pot fi numiți interlopi de către niște argați ai statului paralel care încep să dea calificative oamenilor. Tocmai ei, care intoxică spațiul virtual, cer să fim arestați, lichidați dacă nu suntem de partea lor! Când văd oameni care au fost pe baricade, ei devin niște pisoi plângăcioși", ne-a mai spus Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel