Dragnea răspunde acuzațiilor: "Nu sunt un dictator"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, miercuri, acuzaţiile potrivit cărora ar fi "un dictator", menţionând că nu crede că este o opinie generală în partid şi că a luat deciziile în consultare largă. 

"Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă atât în Comitetul Executiv Naţional, cât şi în grupurile parlamentare. Dar nu am înţeles că sunt dictator, am înţeles că l-am luat pe persoană fizică. Nu am luat partidul pe persoană fizică. Suntem totuşi în situaţia în care, după un an bun pentru partid, în care au fost rezultate la alegerile locale bunicele, la alegerile parlamentare bunicele, s-a reuşit cu greu să fim primul partid, singurul care a achitat sediul de partid, îl avem în proprietate. Suntem la guvernare, avem 85% dintre parlamentari noi, partidul este foarte deschis, funcţionează. Nu cred că e o opinie generală în partid, dimpotrivă am văzut că aşa, într-un stil dictatorial şi pe persoană fizică, toate organizaţiile judeţene şi-au exprimat prin vot deschis, în unanimitate, susţinerea atât pentru Guvern, cât şi pentru mine", a declarat Dragnea, întrebat dacă este un "dictator", în condiţiile în care în partid i s-a reproşat că ia deciziile de unul singur. 

Liderul PSD a adăugat că nu îl supără aceste critici, pe care le consideră "foarte sănătoase". 

"Ne consultăm cu cei care stau în ţară şi la Parlament şi la partid, cu ceilalţi e mai greu", a spus Dragnea. 

Întrebat de ce nu se mai ţin şedinţele BPN al PSD, Liviu Dragnea a precizat că, de săptămâna viitoare, va avea loc din nou şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului. 

"Am stabilit ca de săptămâna viitoare, de marţi, în weekend o să fiu în Israel (...) şi o să vin luni noaptea. De marţi, o să începem să facem şi BPN-uri", a susţinut preşedintele PSD, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel