Dragnea propune o schimbare majoră în politică: Nu se va mai ajunge la referendum

Liviu Dragnea propune o schimbare majoră în politică. Într-o emisiune la Digi24, președintele interimar al PSD a recunoscut că războiul dintre Iohannis și Ponta nu va avea câștigători.  În războiul Ponta-Băsescu au avut de pierdut ambii protagoniști, a remarcat Dragnea.

Cred că și președintele și premierul greșesc că nu-și vorbesc, a mai spus Dragnea. ”Sunt obligați prin fișa postului și prin votul pe care l-au avut să comunice. Poate să nu le placă unul de altul, dar pentru stabilitatea acestei țări trebuie să comunice, instituțional. Nu e în regulă ce se întâmplă”, a concluzionat liderul PSD.

 Întrebat despre referendumul din 2012, Dragnea a spus că așa ceva nu se va mai întâmpla, deoarece nu se va mai ajunge la o intensitate atât de mare în războiul dintre Palate.

”Trebuie să facem tot ce putem să fie armonie între cele trei palate, Cotroceni, Victoria și Palatul Parlamentului”, a spus Dragnea.

Războaiele personale lasă în urmă multe victime și fac rău țării, a adăugat liderul PSD. Dacă ar fi coeziune internă, țara ar avea numai de câștigat, a argumentat Dragnea. El a recunoscut că PSD a ratat multe momente în care ar fi putut face ceva în acest sens.  

Dragnea l-a apărat pe Victor Ponta, afirmând că Traian Băsescu a depășit orice limită prin limbajul său politic și era greu să nu răspunzi acestor atacuri.

”Ponta, probabil, nu a rezistat, iar după prezidențiale, a rămas cu un reflex”, a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel