Dragnea: Programul de guvernare al PSD deranjează

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că programul de guvernare implementat de social-democraţi deranjează, iar adversarii politici ai formaţiunii, "care sunt, mare parte dintre ei, şi ai ţării", fac orice le stă în putinţă pentru a-l bloca. 

"Îmi aduceam aminte, sunt cred că trei ani, când tot aici, în această sală, probabil, cu majoritatea dintre dumneavoastră ne-am întâlnit şi am vorbit despre ceea ce vrem să facem pentru România, pentru Snagov, şi 2016 a fost un an bun pentru România, pentru că prin votul românilor s-a format un guvern, după care, mai multe guverne, dar cel mai important lucru este că s-a votat un program de guvernare cum România nu a mai avut. Un program de guvernare care deranjează şi care îi face pe adversarii noştri politici, care sunt, mare parte dintre ei, adversarii acestei ţări, să facă orice le stă în putinţă pentru a-l bloca.

Nu sunt invenţii, sunt acţiuni, afirmaţii, pe care le vedeţi aproape în fiecare zi la televizor", a precizat Liviu Dragnea, prezent la Conferinţa extraordinară de alegeri a Organizaţiei PSD Ilfov. 

Vezi şi: Iohannis, nou atac la PSD: Au îmbrăcat haina falsului patriotism

Iohannis către Rareș Bogdan: Ce faceţi, domnul number one?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel