Dragnea, PRIMA replică după disputa-ȘOC cu Ștefănescu. Declarație de război

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă s-a împăcat cu Codrin Ștefănescu după discuția aprinsă din ședința de vineri a PSD publicată în exclusivitate de DC News.

"Eu, ca președinte, nu mă cert cu nimeni din partid... Ar fi bine ca toată lumea să înțeleagă că PSD are obiective mari, istorice, iar eu, ca președinte... chiar nu am timp să mă mai ocup de chestiuni mici, mărunte. Nu mă refer neapărat la Codrin Ștefănescu. Fiecare va înțelege sau nu care este misiunea noastră, misiunea Guvernului în acești ani. Altfel... vor rămâne de căruță. Nu mai are nimeni răbdare cu astfel de atitudini. Lumea vrea coerență, înțelegere, eficacitate, rezultate și, peste toate, vrea armonie pentru a merge la serviciu, pentru a-și dezvolta afacerile. Lumea nu mai vrea scandal. Cine nu înțelege acest lucru, va rămâne de căruța partidului. Și veți vedea că lumea va înțelege acest lucru", a zis Liviu Dragnea la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Deși Liviu Dragnea s-a pronunțat pentru armonie în partid, după luptele interne care au dus la schimbarea celui de-al doilea guvern PSD, declarația referitoare la Codrin Ștefănescu poate fi considerată o adevărată declarație de război. Alături de principalul comunicator al partidului sunt vizați de amenințarea președintelui Marian Oprișan, Gabriela Firea și Nicolae Bădălău. 

Amintim că vineri, trei surse au oferit pentru DC News informații de culise despre un așa numit război între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. După ce Ștefănescu a protestat la propunerea lui Valentin Popa la Educație, în defavoarea Ecaterinei Andronescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, l-a contrat dur pe Popa și organizația din Suceava. Organizația codusă de Gabriela Firea a propus-o pe Ecaterina Andronescu, iar Dragnea l-a susținut pe Popa. 

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

Popa ar fi ținut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. La un moment dat, a intervenit Codrin Ștefănescu, care a spus că nu putem să propunem în fața a milioane de alegători o astfel de alegere. Mai exact, Popa în detrimentul Ecaterinei Andronescu, în contextul în care deține cea mai mare notorietate din partid, „chiar mai mare decât a mea", a spus Codrin Ștefănescu. „Dacă ieșim cu această propunere în fața electoratului, vom avea mai probleme. Voi, cei care îl susțineți pe Popa, nu o să puteți explica", ar fi spus Codrin Ștefănescu.

Dialog Dragnea - Ștefănescu: Pot să spun lucruri care te întrerup de tot

În acest moment, nervos, Dragnea l-a întrerupt pe Ștefănescu. În cele ce urmează vă redăm dialogul dintre cei doi, potrivit sursei:

Dragnea: Nu îi faci un bine lui Cati cu vorbele astea.
Ștefănescu: De ce îți permiți să mă întrerupi?
Dragnea: Îmi permit pentru că pot.
Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot.
Dragnea: Te întrerup pentru că sunt încă președintele partidului.
Ștefănescu: Încă! VEZI AICI continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel