Dragnea, prima reacţie după decizia CCR privind bugetul

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut o declaraţie la scurt timp după ce CCR a respins sesizarea lui Klaus Iohannis privind bugetul. 

Liviu Dragnea a comentat asupra deciziei CCR privind bugetul de stat pe 2019, de respingere a sesizării venite din partea preşedintelui Klaus Iohannis. "Alocaţiile vor fi crescute imediat ce preşedintele va promulga bugetul. Guvernul va da imediat o ordonanţă de urgenţă care să mărească alocaţiile copiilor. Deocamdată nu avem motivarea Curţii. Știţi că eu nu am criticat niciodată deciziile Curţii Constituţionale şi nici nu îmi permit să pun presiune să iasă mai repede.

Imediat ce va ieşi motivarea în ceea ce priveşte legea privind plafonarea, probabil că e o chestiune de regulament, o vom adopta în procedură de urgenţă, aşteptând ulterior să vedem ce face Klaus Iohannis cu bugetul, că s-ar putea să-l retrimită la Parlament. Poate e supărat de anumite capitole. Suntem pregătiţi, adoptăm rapid, în cele mai scurte termene prevăzute de regulament şi de Constituţie în aşa fel încât bugetul să fie în vigoare foarte repede", a declarat preşedintele PSD. 

Vezi şi: CCR, decizie favorabilă pentru Iohannis după lovitura dată

Situație incredibilă în Parlamentul European. Weber: Culmea ipocriziei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel