Dragnea, Patriot, "Hai să fim serioşi!"

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, susţine că nu vor fi probleme la achiziţia rachetelor Patriot de către România.

Liviu Dragnea a dat asigurări că legea de achiziție a primului sistem de rachete Patriot va fi adoptată luni de Senat, iar marți va ajunge la Camera Deputaților, relatează B1Tv. Precizarea a venit în contextul în care USR a acuzat PSD că blochează în Parlament achiziția rachetelor, periclitând astfel parteneriatul strategic cu Statele Unite.

USR a susținut că la ședința Comisiei de Apărare din Senat de miercuri nu a venit nici măcar unul dintre senatorii PSD sau ALDE, așa că nu a fost cvorum pentru dezbaterea proiectului.

"Am aflat, în seara asta am dezlegat marea enigmă, am văzut că s-a prezentat scenariul că eu și domnul Tăriceanu am blocat Patriotul. Cea mai mare parte dintre senatorii din Comisia de apărare chiar în acea perioadă au fost la o activitate la invitația unui șef de instituție importantă din România. Luni va fi comisia în Senat, luni după-amiază în plen se va adopta, marți ajunge la Cameră. Nu sunt probleme cu asta. O să discut eu mâine cu ei să-i rog ca săptămâna viitoare să nu mai aibă așa activitate, să meargă la treabă", a declarat Liviu Dragnea, pentru sursa citată.

Întrebat dacă achiziția rachetelor Patriot este în pericol, liderul PSD a replicat: "Hai să fim serioși...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel