Dragnea, STUDENŢEŞTE, prieten al Republicii Moldova

Asociaţia Studenţilor şi Elevilor Basarabeni i-a înmânat lui Dragnea un certificat de prieten al Republicii Moldova.

Asociaţia Studenţilor şi Elevilor Basarabeni (ASEB) a sărbătorit, marţi, cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România participând la şedinţa solemnă organizată în Parlamentul României, iar preşedintele fondator al asociaţiei i-a înmânat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, un certificat de prieten al Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al asociaţiei remis Agerpres, la finalul ceremoniei, ASEB a avut o scurtă întrevedere cu Liviu Dragnea şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

'În cadrul acestei întrevederi, Liviu Dragnea le-a declarat studenţilor: 'România este pregătită pentru unirea cu Republica Moldova şi mă bucur că voi, tinerii basarabeni aflaţi la studii în Bucureşti, sărbătoriţi alături de Parlament această zi istorică'.

În încheiere, preşedintele fondator al ASEB, actual secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Şaramet, i-a înmânat lui Liviu Dragnea, în an Centenar, un certificat de prieten al Republicii Moldova, felicitându-l pentru susţinerea faţă de Republica Moldova', se mai arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel