Plângere Dăncilă. Dragnea: O acuzație dementă. Rupe relațiile cu Iohanis

Pilon II pensii. Liviu Dragnea, declarațiile zilei
Pilon II pensii. Liviu Dragnea, declarațiile zilei

Liviu Dragnea spune că acuzațiile lui Ludovic Orban la adresa Vioricăi Dăncilă sunt 'demente'. Totodată, șeful PSD a precizat că este convins că plângerea a fost redactată la Cotroceni iar Orban a fost folosit ca o unealtă.

"Această plângere este concepută și redactată la Cotroceni. Vom constata cu toții că este concepută acolo și este ca urmare a plângerii pe care președintele le-a îndreptat către premierul Dăncilă. O să ne dăm seama din textul ei de foarte multe lucruri și de faptul că ce am spus noi în ultima perioadă se adeverește: dorința lui Klaus Iohannis de a prelua în mod brutal puterea, ocolind alegerile, producând șantaj prin uneltele sale, punând presiune pe premierul României. L-a pus pe Orban să considere ca fiind de înaltă trădare acțiunile externe ale unui premier ales democratic. Președintele vrea să aibă puterea totală, controlul total, pe toate instituțiile statului într-un mod brutal și aberant. Vrea să fie un tătuc. Sper că vom vedea această plângere în curând, nu văd de ar ține-o secretă, " a spus Liviu Dragnea. 

Dragnea rupe total relațiile cu Iohannis 

Întrebat despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să facă la rândul său o plângere penală, acesta a continuat: 

"Se analizează, oamenii noștri din domeniul juridic nu au capacitatea de a reacționa în câteva ore la o acțiune care este pregătită de câteva săptămâni în laboratoarele de la Cotroceni. Se constată că nu se poate avea nici un fel de relație cu Klaus Iohannis. El nu este șeful statului, vrea să fie șeful statului. Nu mai poate fi nici un fel de relație cu acest om. La toate semnalele, la toată dorința de colaborare care chiar și mie mi-a atras critici din partea unor oameni, el nu a avut nici un răspuns. În acest an și jumătate nu a venit nimic din partea Cotroceniului, în ciuda tuturor solicitărilor pe care le-am făcut." 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel