Dragnea: Nu sunt de acord cu ce spune Oprişan

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a afirmat marţi seara că nu este de acord cu liderul organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, care a afirmat despre el că "mai face din când în când pe stăpânul partidului". 

"Da, am auzit şi eu. Nu-s de acord cu ce spune el. (...) Oamenii îşi mai schimbă părerea", a spus Dragnea. În ceea ce priveşte organizarea unui congres al partidului în acest an, liderul PSD a apreciat că aceasta este inoportună, dar că vor exista discuţii pe acest subiect. 

"O să discutăm despre asta. (...) Cred că este total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi şi nu este numai părerea mea, este şi părerea cred că aproape a tuturor, cu două trei excepţii, că nu trebuie să discutăm despre asta. (...) Fiind un an cu campanie prezidenţială, de obicei partidele în timpul campaniei se ocupă de prezidenţiale şi nimeni nu s-a gândit la asta niciodată şi toată lumea consideră că nu este oportun să discutăm acum despre asta, pentru că sfârşitul anului nu este acum. (...) Rămâne să mai discutăm", a declarat el. 

Vezi şi: OUG Toader. Dragnea, în război cu Iohannis

Bernie Sanders, candidat la prezidențiale. Trump, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel