Dragnea: "Nu colaborez cu Iohannis!" Glumă pe seama lui Tudorel Toader

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire, marţi, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, după care a dat câteva declaraţii de presă.

Liviu Dragnea a precizat, marţi, că a mers la Cotroceni săptămâna trecută, în final, pentru că a fost nevoit să își schimbe strategia, întrucât a fost votat un nou Guvern.

"Am spus că nu mai merg, dar a fost votat un alt Guvern și mi-am schimbat strategia. Am discutat cu președintele despre centenar și președinția UE (...). Nu vreau să colaborez cu preşedintele pe tema Justiţiei pentru că eu nu am atribuţii aici", a spus Dragnea, la Parlament.

Întrebat de ziarişti cum ar putea opri abuzurile, despre care a afirmat în spaţiul public că sunt foate grave, având în vedere că ministrul Justiţiei nu ia nicio decizie, Liviu Dragnea a lansat un calambur:

"Păi tocmai ne-a anunţat că... joi ne va anunţa că va face ceva!"

Şeful PSD a dat un răspuns evaziv şi la întrebarea dacă Tudorel Toader riscă să-şi piardă spirijinul de a mai fi ministru: "Nu vreţi să aşteptăm ziua de joi?", precizând, totuşi, că este mulţumit de activitatea acestuia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel