Dragnea, mesaj pentru Tudose. Chirieac: Execuție cu zâmbetul pe buze

Bogdan Chirieac spune că mesajul lui Liviu Dragnea referitor la Mihai Tudose nu îl surprinde deloc și că abia din acest moment premierul ar trebui să fie cu adevărat îngrijorat. 

"Nu mă surprinde mesajul lui Liviu Dragnea. Cum au loc execuțiile în Partidul Comunist? Cu zâmbetul pe buze, despre ce vorbim? Abia după această declarație a domnului Dragnea, domnul Tudose trebuie să fie îngrijorat. Cum a spus domnul Dragnea? Că el speră să rămână în continuare prim-ministru. Deci domnul Tudose ori își face baricadă în Palatul Victoria, ori își strânge frumos lucrușoarele în acest moment. E opțiunea dânsului: lupta sau retragerea în ordine. La luptă e posibil orice, poate câștigă domnul Tudose," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că speră că premierul va ramâne în funcție. "Eu încă sper că Mihai Tudose să rămână prim-ministru", a spus Dragnea, care era însoțit de vicepremierul Paul Stănescu într-o vizita la Bacău.

Președintele  PSD se află într-un turneu de câteva zile  în Moldova, într-o strategie de a câștiga liderii social-democrați de partea sa în disputa cu premierul Mihai Tudose la  viitorul CEx al partidului de la sfârșitul acestei luni de la Iași. Liviu Dragnea s-a întâlnit până în prezent cu liderii din Vrancea și Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel