Dragnea, mesaj pentru Iohannis: Îl asigur că..

Liviu Dragnea, l-a asigurat vineri pe şeful statului, Klaus Iohannis, că nu se întâmplă nimic în ţară cât timp se află în vizită în SUA şi i-a transmis succes. 

"În primul rând, îi transmit succes în SUA preşedintelui Iohannis, pentru că este important ca preşedintele României să aibă o vizită de succes în America, este important pentru ţară. Dincolo de divergenţele trecute dintre noi doi, dincolo de faptul că suntem adversari politici, România este ţara noastră comună şi este important să aibă o vizită de succes. De asemenea, îl asigur şi direct şi public că nu se întâmplă nimic în ţară atât timp cât este în SUA", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îi va transmite preşedintelui ceva despre evaluarea miniştrilor. 

El a adăugat că nu ştie dacă este nevoie ca Iohannis să vină în Parlament după deplasarea în SUA. 

"Nu ştiu dacă este nevoie să vină în Parlament preşedintele după această vizită, dar cred că va face publice concluziile discuţiilor şi, eventual, o întâlnire cu liderii politici din ţară, dacă acolo s-a stabilit ceva important. Dacă preşedintele îşi va lua nişte angajamente, e bine să ştim şi noi, pentru că noi va trebui să le punem în practică", a menţionat Dragnea, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel