Dragnea despre comunitatea LGBT: Sunt discuții cu ONG-urile

Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj
Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj

Președintele Camerei Deputaților a dezvăluit că există deja discuții cu ONG-uri pe marginea creării unui proiect de lege care să definească parteneriatul civil. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni că, în ceea ce priveşte comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat.
"În ceea ce priveşte comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situaţia familiilor monoparentale. Trebuie o discuţie serioasă pentru a acoperi toate zonele. Dar una nu exclude pe alta", a declarat Dragnea, la finalul BPN al PSD.

Se lucrează la un proiect de lege


Întrebat dacă partidul lucrează la un proiect de lege în acest sens, el a răspuns afirmativ. "Da. Deja lucrează chiar cu asociaţii din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu asociaţii, cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuţiile şi contactele cu aceste ONG-uri şi le consider foarte bune", a afirmat Dragnea, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel