Dragnea, la ieșire din sala de judecată: Prețul era România!

Liviu Dragnea FOTO AGERPRES
Liviu Dragnea FOTO AGERPRES

Liviu Dragnea a spus în fața instanței că decizia prin care a fost condamnat nu a fost una corectă și se află în închisoare, deși este nevinovat.

„Am crezut și încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanță cu respectarea legii. CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale și nu se poate vorbi de un proces echitabil și de o hotărâre corectă la mine, indiferent de procedurile adoptate. S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri", a spus Liviu Dragnea, joi, în fața instanței.

La ieșirea din sala de judecată, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună în legătură acest preț, Dragnea a spus: „Prețul era România!"

„Să admiteți contestația la executare cu privire la privarea de libertate a domnului Dragnea. (...) Domnul Dragnea execută o pedeapsă care a fost prevăzută strict de sentința fondului. (...) Nu am făcut cale de atac în fața dumneavoastră, dar e important să observați că ceea ce a statuat decizia CCR determină posibilitatea de a analiza acest aspect din perspectiva menținerii pedepsei", a spus avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, în fața magistraților instanței supreme.

Procurorul de ședință a cerut respingerea solicitării.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel