Dragnea, la DNA. Ipoteză BOMBĂ despre noul dosar

Procurorii investighează 89 de comisii de fond funciar înfiinţate pe hârtie la primăriile din Teleorman. Comisiile ar fi funcţionat fictiv, astfel încât funcţionarii să îşi doneze o parte din indemnizaţie către partid, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Este vorba de perioada 2010-2012, când preşedinte de Consiliu Judeţean era Liviu Dragnea. Până acum, zeci de funcţionari de la prefectura Teleorman au fost audiaţi la începutul săptămânii de DNA. Liviu Dragnea se va prezenta, la Direcția Națională Anticorupție, luni.

Ingrid Mocanu, fost director de avizare în Ministerul Justiției, a spus că probabil se caută orice faptă care să nu fi avut legătură cu perioada în care liderul PSD a fost ministru.

[citeste si]

"Se caută dosare care să nu aibă legătură cu faptele de care ar putea fi acuzat Liviu Dragnea. Dacă este din 2010, nu știm de ce au stat până acum. Mă refer la fapte care să nu fi fost făcute în calitate de ministru pentru că pentru acelea este nevoie de ridicarea imunității de la Parlament. Și atunci se caută orice astfel încât faptele să fie săvârșite în altă calitate decât cea de ministru", a zis Ingrid Mocanu la Antena 3, în emisiunea Anei Maria Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel