Dragnea, IRONIE la adresa lui Șerban Nicolae

Scutaru Cristina / 12 mai 2017 / 15:37

Liviu Dragnea a spus că nu se aşteaptă la o plecare a senatorului Şerban Nicolae din partid, în ciuda poziţiei pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice.

'Şerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (...) Au mai fost şi alţii, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulţi care critică şi atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (...) şi cu aceste critici', a declarat Dragnea, în timpul unei vizite în judeţul Ialomiţa.

Întrebat cum apreciază o afirmaţie a lui Şerban Nicolae, care ar fi spus că în cazul său a fost vorba de 'o execuţie', liderul PSD a răspuns că deocamdată nu doreşte să facă niciun comentariu pe acest subiect. 'Apreciez foarte mult, ţin cont enorm de aceste aprecieri, dar nu vreau să le comentez. Deocamdată. (...) Eu nu sunt comentator, eu fac lucruri', a precizat Liviu Dragnea.

El a adăugat că nu are în vedere să propună sancţionarea lui Nicolae pentru criticile aduse partidului. 'Doamne fereşte, sub nicio formă. Dar Şerban Nicolae nu a fost sancţionat. (...) Chiar domnul Şerban Nicolae a spus că nu consideră aceste două măsuri sancţiuni', a mai spus preşedintele PSD, scrie Agerpres.

[citeste si]