Dragnea - Iohannis, ședință Guvern: Tupeu! Are dreptul să se facă de râs

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a comentat prezenţa la şedinţa de Guvern de joi a preşedintelui Klaus Iohannis. 

Preşedintele PSD a comentat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, prezenţa la şedinţa de Guvern a lui Klaus Iohannis. 

"Fiecare om în România încă are dreptul să se facă de râs cât doreşte. În viziunea mea, s-a făcut de râs. În primul rând nu avea ce să caute acolo pentru că nu a spus 'vreau să merg la şedinţa de Guvern pentru că se discută punctele următoare care sunt importante  din aceste motive şi vreau să merg să discutăm în această manieră; am nişte propuneri'. (...) Nu. A fost doar să citească ce i-au scris de la Administraţia Prezidenţială, să facă poze şi să plece.

"Eu nu îl primeam în curte!"

Dincolo de declaraţiile războinice pe care le-a făcut zilele trecute în care se umfla în pene şi spunea că va bloca nu ştiu ce ordonanţă de Guvern. Preşedintele nu poate bloca o ordonanţă de Guvern. Preşedintele, dacă merge acolo poate să meargă aşa cum a mers astăzi, iar deciziile sunt luate de membrii Guvernului şi, în final, primul-ministru decide dacă se aprobă sau nu un act normativ. (...) Doamna Dăncilă este o femeie matură care nu are nevoie de sfatul meu. Ştie să citească Constituţia, înţelege Constituţia şi, spre deosebire de Iohannis, o şi respectă. Este premierul validat de Parlamentul României, are toate atribuţiile şi le va exercita", a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul Vioricăi Dăncilă, Liviu Dragnea a declarat: "Eu nu îl primeam în curte! Pur şi simplu. (...) Şi eu am stat cu sufletul la gură şi de aceea am întârziat conferinţa de presă să văd cum ne luminează Klaus Iohannis. De ce a fost acolo? Le-a zis ceva despre apărare? Ai tupeul să mergi la o şedinţă de Guvern, la un Guvern pe care tu îl blochezi?", a afirmat Dragnea. 

Vezi şi: Iohannis a plecat de la şedinţa de Guvern

Elena Udrea, pedeapsă suspendată. Eliberată de instanţă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel