Dragnea, internat în spital. Ștefănescu: ''Medicii sunt îngrijorați'' - INFORMAȚII de ultimă oră

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a ajuns sâmbătă, de urgență, la spital, în urma unor grave dureri de spate. Codrin Ștefănescu a vorbit despre starea de sănătate a liderului PSD.

Liviu Dragnea va rămâne internat pentru câteva zile. În cursul zilei de duminică, medicii îl vor supune unor analize pentru a stabili dacă este nevoie și de o intervenție chirurgicală.

Nu se simte foarte bine. Sperăm să revină la forma maximă cât de curând. L-am așteptat la Brăila pentru că avem aici o ședință. Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile, iar astăzi vor stabili dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală sau nu. Medicii nu exclud varianta operației pentru că i-au reproșat că în ultimele multe săptămâni a mers cu noi în teritoriu cu această problemă, rezistând la durere. Ieri nu a mai putut după Conferința de la Ilfov. Când i-au făcut primele analize, au stabilit că trebuie internat urgent. Acum este pe mâna medicilor pentru analize. Am vorbit aseară târziu cu el și cu Irina, erau la spital. Ne-au informat pe toți ce au stabilit medicii.

Am stabilit cu doamna Sorina Pintea că trebuie să stea câteva zile sub intervenția medicilor. Sper să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală. Medicii nu i-au recomandat să stea în picioare. El a rezistat incredibil de mult mergând în toate județele. Probabil este vorba de o dublă hernie, dar nu știm exact. Astăzi se va stabili.

'M-a sunat și mi-a spus că medicii sunt îngrijorați'

Problema a început cu probleme ușoare, iar în timpul turneului s-a agravat. Am insistat ieri cu Mircea Drăghici să meargă la spital. M-a sunat și mi-a spus că medicii sunt îngrijorați. Când ne vom întoarce din Brăila, vom merge să îl vizităm să vedem cum se simte, a declarat Codrin Ștefănescu, prezent prin legătură telefonică, la Antena 3.

Vezi și: Dragnea, la spital. Informații de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel