Dragnea îl pune la punct pe Șerban Nicolae: Nu am de gând să las lucrurile așa

Liviu Dragnea a spus că urmează discuții serioase în Comitetul Executiv al PSD cu referire la Șerban Nicolae despre care a spus că nu are ce să discute personal.

"Este un subiect serios pe care îl vom discuta în Comitetul Executiv pentru că mai sunt situații în care colegi de-ai noștri au inițiative care nu au legătură cu programul nostru de guvernare. Asta este o problemă. Nu am de gând să las lucrurile așa. Am condus campaniile electorale cu foarte multă rigoare și s-a dovedit că a fost o decizie corectă pentru că am avut niște rezultate foarte bine. Vreau să avem o discuție bărbătească în interiorul partidului.

Sunt colegi de-ai noștri care au senzația că sunt pe persoană fizică în Parlament. Și așa au drept de inițiativă legislativă, dar pe subiecte atât de sensibile nu poți să nu te gândești că aduci deservicii majore acestui partid care te-a făcut ce ești... este ceva greu de admis", a zis Liviu Dragnea la Antena 3.

"Eu nu aveam ce să vorbesc cu domnul Șerban Nicolae astăzi. Să nu facem totuși niște oameni vedete când nu este cazul. Eu aseară am postat un mesaj pe pagina de Facebook. Am așteptat să văd dacă este luat în seamă. Am văzut că a fost luat în seamă. Voi discuta cu Șerban Nicolae de față cu ai mei colegi, în cadrul Comitetului Executiv Național. Asta nu înseamnă că trebuie să stau la coadă să vorbesc cu Șerban Nicolae", a mai zis liderul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel