Dragnea își pune ONG-urile în cap. ”O verificare riguroasă”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marți, că trebuie să se facă o analiză a tuturor organizațiilor neguvernamentale de utilitate publică, o verificare a modului cum sunt cheltuiți banii publici. 

”Am enunţat un principiu de care sper să ţină cont Guvernul, să se facă o analiză a tuturor organizaţiilor neguvernamentale declarate de utilitate publică. Să facă o analiză să vedem dacă într-adevăr toate şi-au dovedit utilitatea publică. De asemenea, fiind de utilitate publică, beneficiind şi de fonduri publice, trebuie să se facă o verificare riguroasă a modului cum au fost cheltuiţi banii, fiind vorba şi de bani publici. Este vorba de o puzderie de astfel de structuri, sunt enorm de multe ONG în România care cred în civism, care sunt corecte şi cinstite, dar ca în orice domeniu, e posibil să fie ONG care sunt la limita legii şi care nu respectă principiile. O analiză de genul acesta este obligatoriu să fie făcută”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

Președintele PSD a adăugat: ”Eu am ceva cu dl. Soros. Acest om şi fundaţiile şi structurile pe care le-a înfiinţat de ani de zile în România cred că, din anii 90, a finanţat răul în România, a finanţat acţiuni care niciuna nu a făcut bine în România”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel