Dragnea, hotărâre privind menținerea lui Toader în funcția de ministru al Justiției

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Tudorel Toader trebuie să rămână, în continuare, în funcția de ministru al Justiției.

"De ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru? Nu procurorii fac Guvernul! De ce nu ar rămâne Tudorel Toader în funcția de ministru al Justiției?", a zis Liviu Dragnea, președintele PSD, la Parlament.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a susţinut marţi că discursul procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, din şedinţa CSM în care se discută solicitarea de revocare a sa din funcţie poate fi convingător, dacă este susţinut în faţa celor care nu se pricep deloc.

"Discursul dumneavoastră poate fi seducător, convingător, dacă îl faceţi în faţa celor care nu se pricep deloc. (...) Categoric nu mă convingeţi", a afirmat ministrul Justiţiei la CSM.

[citeste si]

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au discutat, marţi, solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel