EXCLUSIV  Dragnea - Grindeanu - Trump, fotografii. Detaliul trecut cu vederea de toată lumea

Președintele Camrei Deputaților, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu au luat masa cu președintele ales al SUA, Donald Trump. Imaginile au fost postate pe Facebook, dar nimeni nu a observat un detaliu important.

Mai precis, Donald Trump apare în imagini având în mână un trabuc în restaurantul unde a fost alături de președintele PSD și premierul României, în condițiile în care fumatul este interzis, fiind aceeași legislație ca în țara noastră.

(w670)

(Imaginea în care Donald Trump apare cu trabucul în mână)

De remarcat că nimeni dintre politicienii din România nu l-a criticat pe președintele ales al SUA, așa cum s-a întâmplat cu Sorin Grindeanu. Amintim că recent, premierul a fost surprins în timp ce fuma la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a explicat că imaginile prezentate la televizor cu el fumând în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament îl arată de fapt folosind o "ţigară cu aburi", dată de un coleg, iar el respectă legea antifumat, deşi îi este greu ca "fumător înrăit".

"Sunt fumător şi, dacă vă uitaţi, noi în urmă cu câteva minute am declarat că susţinem (legea - n.r.). Îmi este foarte greu ca fumător destul de înrăit să respect, dar respect. Am stat foarte mult cu ţigări neaprinse sau o ţigară neaprinsă şi în rest am fost ajutat de un coleg cu o ţigară cu aburi, care este legală", spunea el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel