Dragnea: Ghiță să nu fie prin țară și râde de noi

Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că Sebastian Ghiță nu a fost schimbat din Comisia SRI, sesiunea trecută, ”pentru că nu a mai existat vreodată vreun caz în care componenţa acestei comisii sau a celei SIE să fie modificată”.

”Nu cred că a mai fost vreodată vreun caz în care componenţa comisiei de control SRI sau SIE să fie modificată. N-am avut aşa un motiv anume", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă ştia de prietenia dintre Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă, președintele PSD a răspuns: "După ce am văzut la televizor, nu cred că au fost prieteni. (...) În concediu te întâlneşti cu mulţi”. 

Întrebat cine e vinovat de dispariția lui Sebastian Ghiță, el a spus că ”toate instituţiile care trebuiau să fie mai vigilente”.

”Să înţeleg că Ministerul de Interne e vinovat pentru tot ce se întâmplă?... Nu ştiu, toate instituţiile care poate trebuiau să fie mai vigilente la data la care a ieşit din ţară. Dacă a ieşit, să nu fie cumva prin ţară şi râde de noi. Nu ştiu, aştept şi eu ca şi dumneavoastră. Eu nu am competenţă să le cer acest lucru acestor instituţii”, a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel