Dragnea, gest ciudat la adresa Antena 3. Gâdea, mesaj dur

Mihai Gâdea i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea după gestul făcut la adresa Antena 3. 

Liviu Dragnea a bătut luni cu degetul în microfonul reporterului de la Antena 3, în timp ce dădea declarații pe holurile Parlamentului, afirmând că speră "să fi meritat mizeria din ultimele două zile".

În acest context, Mihai Gâdea i-a transmis un mesaj președintelui PSD.

"Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De lucruri de genul microfoanelor ne ocupăm noi, bine, rău... ne descurcăm. De mulți ani de zile, publicul ne preferă, de departe, pe noi pentru onestitate și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Am făcut ceea ce ni s-a părut corect să facem.

Când ești la putere, ești supus atenției presei și lupei cu care se uită presa pentru că presa este în interesul public. Părerea mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră, iar răfuieli din acestea cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu.

Din câte știu, dumneavoastră sunteți liderul unei coaliții care ar trebui să guverneze România. În momentul de față, coaliția se află la un nivel destul de prost spre dezastruos. Nu cumva acest Guvern ar trebui să se ocupe de guvernare sau se schimbă în câteva luni? Foarte bizar ce se întâmplă. Cine nu își îndeplinește promisiunile pățește așa: lumea îi șterge de pe harta istoriei. Aveți grijă! Este o șansă mare și cred că ar fi foarte important să fie tratată ca atare. Posibil ca a doua șansă să nu fie oferită", a zis Mihai Gâdea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel