Dragnea-Firea, conflict: N-am vrut să ies public. Am încercat s-o conving

Firea
Firea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu s-a pus problema în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a excluderii din partid a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

El a negat totodată că s-a întâlnit cu primarii de sectoare "să desfiinţeze Bucureştiul", aşa cum a fost acuzat în spaţiul public de primarul Capitalei. Dragnea a mai spus că nu are rost să se facă un paralelism între situaţia Gabrielei Firea şi a parlamentarilor Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

"Sunt lucruri total diferite, dimpotrivă, orice măsură de genul ăsta poate să aibă şi un revers la un moment dat, depinde doar de comportamentul şi atitudinea fiecăruia. Deci, în primul rând, nu are rost să facem un paralelism sau o comparaţie între cele două situaţii şi, trei - nu s-a pus, nu a dorit nimeni ca doamna Firea, primarul general al Capitalei, să fie exclusă. Aici nu e vorba de cine a criticat mai mult sau mai puţin. (...)

N-am vrut să ies public până astăzi despre unele afirmaţii care s-au făcut în spaţiul public de doamna Firea. Am încercat să o conving, de fapt, că ceea ce a spus nu era adevărat. Nu m-am întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Bucureştiul. În primul rând, aşa ceva nu se poate. (...) Nu s-a pus problema ca primarul general, membru PSD, să fie exclus din PSD, dimpotrivă, încă îmi exprim speranţa că primarul Capitalei şi primarii de sectoare se vor concentra pe ceea ce au promis în campania electorală, pe ceea ce aşteaptă bucureştenii şi pe rezolvarea unor probleme serioase cu care se confruntă Capitala noastră nu de ieri, de azi", a susţinut el.

Citește și: Firea, demisie PSD. Cristoiu: O vor sfâșia. Cea mai vulnerabilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel