Dragnea, dosar penal. Chirieac, despre răspunsul DNA: Asta înseamnă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Bogdan Chirieac a comentat, joi, la Antena 3, răspunsul DNA, după ce președintele PSD a declarat că a aflat de existența unui nou dosar pe numele său.

Bogdan Chirieac a explicat ce înseamnă răspunsul dat de Direcția Națională Anticorupție după afirmația lui Liviu Dragnea conform căreia este vizat într-un nou dosar penal în care se cercetează o vizită a sa în Statele Unite. Mai exact DNA susține că nu poate furniza informații despre existența sau inexistența unei asemenea cauze.

"În cazul de față cred că se referă la un dosar penal în curs, cum a spus președintele Liviu Dragnea. Asta înseamnă, că în mod normal, dacă nu era niciun dosar penal, spuneai că pe rol nu se află niciun dosar penal. Așa e un răspuns diplomatic și nu doar diplomatic. Cred că și urmărirea penală până la o anumită fază este secretă, mă rog, chestii de genul ăsta. Dar în mod real, dacă nu era nimic, spunea imediat că nu este nimic, pe când așa spui că nu pot comunica, nici nu infirmăm nici nu infirmăm", a declarat Bogdan Chirieac.

Citște și: Elena Udrea, eliberare. Cristoiu, ipoteză BOMBĂ: S-ar putea să o supere

"Eu nu am niciun fel de îndoială"

Liviu Dragnea a mai spus totodată că în această speță se va ajunge la un ambasador, însă a refuzat să ofere mai multe informații. Bogdan Chirieac este de părere că făcea referire la Mark Gitenstein.

"Ambasadorul în cauză, foarte probabil să fie Excelența sa Mark Gitenstein. Nu știm la care vizită în Statele Unite era referința, probabil la preluarea mandatului de către președintele Donald Trump în 20 ianuarie 2017. Eu nu am niciun fel de îndoială că pe surse vom afla date despre dosarul repsecitv", a mai spus analistul.

Citește: Candidat surpriză la prezidențiale. A fost în cursa pentru Cotroceni și în 1996

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel