Dragnea, despre Kovesi: O să spun ceva care pe unii îi va mira, pe alții îi va enerva

Liviu Dragnea a spus că îi este indiferent dacă Laura Codruța Kovesi rămâne sau nu în funcția de șef la DNA.

Președintele PSD a subliniat că nu contează cine se află în fruntea DNA, ci mai important este ca anumite practici să dispară.

"O să spun ceva care pe unii îi va mira, pe alții îi va enerva. Pe mine mă interează foarte puțin dacă Kovesi rămâne șef la DNA sau nu. Unii se vor supăra, dar cred că nu asta este cea mai mare problemă. Poate să vina oricine la DNA... Dacă practicile rămân aceleași, nu am făcut nimic.

Dacă în schimb se luau măsuri sau se vor lua măsuri împotriva acelor procurori care s-a dovedit prin dezvăluri, înregistrări și mărturisiri că au făcut abuzuri, că au amenințat, că au șantajat, că au presat, atunci lucrurile pot începe să intre pe un făgaș normal. Dacă noi avem o mașină care duduie și scoate fum și credem că dacă doar schimbăm șoferul... mașina va merge mai bine, ne înșelăm.

[citeste si]

Situația este mult mai profundă. Am văzut judecători care vorbesc despre presiuni și amenințări. Să nu ne uităm doar la vârful aisbergului. Noi avem o problemă de sistem, de structură, în profunzimea justiției. Deja nu mai este o glumă. (...) Eu nu am un război personal cu Laura Codruța Kovesi", a zis președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel