Dragnea, lămuriri despre "absentul" din poza publicată de Ponta

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a dezvăluit cine lipsește din fotografia de la masă, făcută la ziua SRI și publicată de Victor Ponta cu câteva ore înainte de ședința din CEx al PSD.

Liviu Dragnea a vorbit despre cei care lipseau din fotografia făcută la masă cu directorul SRI. Despre cel care stă cu spatele, președintele PSD susține că nu era Ilie Botoș. "Nu știu cine era, Rus, Dâncu, nu îmi dau seama. Sigur nu era Botoș", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

În capul mesei, "stătea ori Sebi Ghiță, ori Ponta, nu mai țin minte exact. Nu are importanță pentru că asta este o bucățică din spațiul ăla uriaș de acolo. Mai stăteam, mai ieșeam pe afară", a mai spus Liviu Dragnea la emisiunea Sinteza Zilei. 

"M-am ridicat și am plecat"

"Eu nu am vorbit cu Kovesi niciodată despre politică. Îmi aduc aminte că povestea acolo la masă cu nu știu ce avea la mână și eu nu suport să aud de astfel de probleme, fizic nu suport. Dacă am eu o problemă, nu mi-e teamă...M-am ridicat și am plecat. Nici nu cred că este un interlocutor foarte plăcut", a mai președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel