Dragnea, declarație tranșantă după mutarea lui Iohannis

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

După ce premierul Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă în urma ședinței de luni, și Liviu Dragnea, președintele PSD, a făcut o serie de precizări importante, vorbind și despre președintele Iohannis.

Întrebat dacă bugetul va fi modificat, în contextul deciziei lui Klaus Iohannis de a-l retrimite spre reexaminare în Parlament, Liviu Dragnea a răspuns astfel: „Nu. El a fost elaborat foarte bine și nu putem să-l modificăm din cauza mofturilor unui om care, întâmplător, e președintele României".

În altă ordine de idei, amintim că, tot luni, premierul Viorica Dăncilă a spus că, în perioada următoare, se va face o analiză a activităţii fiecărui ministru. „În perioada următoare, vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activităţii pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus faţă de programul de guvernare şi ce avem de realizat în perioada următoare, bineînţeles şi cu o foaie de parcurs în ceea ce priveşte ce mai avem de realizat”, a declarat premierul, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel