Dragnea, decizie DNA. Avocatul Bolcaș, prima reacție

Scutaru Cristina / 01 ian 2019 / 17:39
Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a fost citat pentru a se prezenta la DNA pe 3 ianuarie 2019, așa cum i-au cerut procurorii.

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pe data de 3 ianuarie 2019 pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate în ancheta Tel Drum.

Surse citate de România TV spun că Liviu Dragnea nu va ajunge la DNA. La sediul Direcției Naționale Anticorupție este posibil să vină doar avocatul liderului PSD. 

Prezența sa la DNA NU este obligatorie

 

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat acest subiect la România TV. 

"O să vă dezamăgesc.... se tot spunea, încă de săptămâna trecută, că Liviu Dragnea va fi la DNA încă din prima zi a anului. Prezența sa nu este obligatorie. Este vorba despre un simplu act formal, procedural despre care se poate lua act și prin apărător în vederea formulării unor aprecieri asupra unor concluzii care s-au depus. Așadar era normal să nu se prezinte de această dată la DNA", a zis Lucian Bolcaș la România TV.

În acest context, amintim că Liviu Dragnea a declarat că s-a gândit la posibilitatea de a nu merge la Parchetul General, dacă va fi citat și să invoce ”o vizită de stat în Vaslui" drept motiv.

”Aș putea să nu mă duc (dacă este citat – n.r.), pe motiv de vizită de stat în Vaslui. Păi şi acum sunt (răcit – n.r.). Totuşi este un drept al unul om să nu vină. Nu ştiu dacă mă cheamă, dar am înţeles că mă cheamă Uncheşelu (procuror DNA - n.r.)", a spus Liviu Dragnea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Cine e politiciana anului 2018. Lia Olguța Vasilescu, număr voturi. Surpriza din top

 

Cum a petrecut Mircea Badea de Revelion 2019. Urarea făcută