Dragnea- Dăncilă- Hunor, întâlnire. Ce s-a discutat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marţi, după întâlnirea pe care social-democraţii au avut-o cu reprezentanţii UDMR, că nu au avut loc negocieri şi că a fost o discuţie în care premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a răspuns la întrebări. 

Nu au fost negocieri. Viorica Dăncilă a primit foarte multe întrebări despre educaţie, administraţie, sănătate, infrastructură, funcţionari publici (....) S-a discutat despre fonduri europene, preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. (...) Este loc de mai bine, cred şi sper să avem o relaţie mai bună de colaborare, a spus Dragnea, după întâlnirea cu grupul parlamentar al UDMR.

Declarațiile lui Tudose 

Întrebat despre declaraţiile fostului premier Mihai Tudose referitoare la pedeapsa cu moartea, dar şi despre cele privind steagul secuiesc, Dragnea a punctat că este foarte uşor să dezbini şi să produci scandal. 

Eu m-am exprimat şi telefonic, chiar în acea zi, la domnul Hunor. Spiritele erau destul de inflamate, dar acum spun public, ne delimităm fără ezitare de acele declaraţii, nu suntem de acord cu introducerea pedepsei cu moartea. (...) Chiar dacă a vrut să spună altceva, efectul a fost devastator. (...) Este Anul Centenarului şi putem toţi să facem eforturi să găsim toate proiectele care ne unesc. (...) Este foarte uşor să dezbini, să produci scandal, a mai spus Dragnea, adăugând că la întâlnirea cu UDMR nu s-a discutat subiectul autonomiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel