Dragnea dă cărțile pe față: Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. NU există!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, președintele PSD, a făcut, miercuri, declarații despre Klaus Iohannis și remanierea Guvernului, precizând că „majoritatea noastră e clară”.

„Cu Iohannis, la Cotroceni, nicio soluție nu poate să fie bună, pentru că nu te mai poți baza că respectă Constituția, legislația, chiar și cutumele care au fost luate în calcul la un moment dat”, a precizat liderul PSD, miercuri, 24 aprilie. 

„Hai să fim riguroși: nu există termen de restructuare în Constituție. Este vorba despre remaniere care se face prin Parlament, dacă se modifică structura. Este important. Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. Din păcate, și de la oameni pe care îi credeam că se consultă cu specialiști adevărați”, a declarat Dragnea.

„Nu pică Guvernul”

„La orice vot în plen, noi putem avea peste 30 de voturi în plus față de majoritatea necesară. În situația în care premierul vine în Parlament și spune că vrea să schimbe structura. În cazul în care Parlamentul spune că este de acord, atunci noul Guvern are o structură validă. Dacă Parlamentul va spune că nu este de acord cu restructurarea, atunci Guvernul rămâne în forma actuală. Nu pică sub nicio formă Guvernul”, a spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel