Dragnea, CONGRES PSD. Fifor: Aceasta e miza

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a declarat vineri, la Bistriţa, că, în opinia sa, liderul PSD Liviu Dragnea nu are nevoie de o reconfirmare în această funcţie, deoarece guvernarea este una "foarte bună", iar partidul este "foarte bine coordonat". 

"Nu ştiu dacă se va cere sau nu un vot de reconfirmare. Dacă mă întrebaţi pe mine - şi vă rog să o luaţi ca pe o opinie personală, eu nu cred că preşedintele Dragnea are nevoie de vreo reconfirmare. Preşedintele Liviu Dragnea a fost ales în modul cel mai statutar cu putinţă, practic de către toţi membrii PSD. Este, cred, un lucru evident faptul că, după ce am câştigat alegerile în maniera în care le-am câştigat, preşedintele Dragnea a arătat, dacă mai era nevoie, că PSD este foarte bine coordonat şi foarte bine condus şi face o guvernare foarte bună, ia măsuri cât se poate de bune şi în Parlament şi arată că, în continuare, suntem primii în opţiunile românilor", a spus Fifor, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Fifor a precizat că detaliile privind organizarea congresului PSD din data de 10 martie şi ordinea de zi vor fi decise luni, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. 

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a spus, de asemenea, că organizarea congresului este "un lucru foarte bun". 

Miza Congresului

"Miza congresului este, zic eu, una cât se poate de evidentă. Este o decizie a Comitetului Executiv Naţional de a organiza acest congres, este un lucru foarte bun că are loc congresul, până la urmă este o activitate a partidului care arată, dacă mai era nevoie, faptul că PSD este cel mai important partid din România. (...) Avem o majoritate solidă în Parlament şi avem o guvernare foarte bună, lucru ce a dus şi la o creştere economică importantă. Până la urmă, România a încheiat anul cu o creştere economică de 7%, cea mai consistentă creştere economică din Uniunea Europeană, şi asta vorbeşte de la sine despre faptul că echipa coordonată de preşedintele Dragnea este o echipă performantă şi putem să mergem mai departe cu tot ce am promis românilor", a mai afirmat Fifor. 

[citeste si]

La rândul său, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că Liviu Dragnea are dreptul şi autoritatea de a conduce în continuare partidul. 

"Cred că modul în care el (Liviu Dragnea - n.r.) a condus campania electorală, programul de guvernare, modul în care a condus partidul la succes îi dau dreptul şi autoritatea de a conduce în continuare PSD. În organizaţia judeţeană PSD Bistriţa-Năsăud nu am întâlnit niciun membru care să-şi exprime vreo nemulţumire vizavi de modul în care este condus PSD în momentul de faţă, care, trebuie să recunoaştem, este într-o bătălie cruntă cu tot felul de instituţii şi sisteme care, din păcate, nu vor să lase statul cetăţenilor şi cetăţenii să fie cei care decid ce se întâmplă cu conducerea statului", a spus Moldovan. 

Mihai Fifor a participat, vineri, la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Bistriţa-Năsăud, în cadrul căreia au fost votaţi cei 87 de delegaţi la congres, precum şi o rezoluţie de susţinere a preşedintelui Liviu Dragnea, în cazul în care se va cere un astfel de vot în 10 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel