Dragnea, condamnat definitiv. Chirieac: Sentința NU s-a dat ACUM

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

ÎCCJ a decis condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la trei ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia judecătorilor.

Nu știu dacă cineva a citit dosarul acesta. Speța este ridicolă. Constatăm doar că din momentul acesta România va fi din nou condusă, exact ca în epoca Băsescu, prin intermediul cătușelor. Există o singură problemă. Când s-a produs prăbușirea de imagine a lui Traian Băsescu? Când l-au băgat la pușcărie pe Adrian Năstase, o persoană detestată la nivelul poporului. Acum, Liviu Dragnea a fost intens demonizat. El era detestat. După ce a dispărut Năstase, cel detestat a fost Traian Băsescu. Nu știu cine va fi detestat dintre oamenii politici de nivel foarte înalt după dispariția politică a lui Liviu Dragnea. O întreagă campanie a fost realizată cu mult succes, iar PSD nu a știut nimic de ce i se pregătește, și anume demonizarea lui Liviu Dragnea. De aici a venit și rezultatul: PSD pe locul trei în europarlamentare. Acum a fost eliminat Liviu Dragnea. Nu e doar în cazul acesta, dar eu nu am încredere în sistemul de justiție din România. Pot să am încredere în niște judecători, persoane, dar nu în sistem. Refuz să discut o speță care oricum nu spunea nimic. Niciun prejudiciu și trei ani și jumătate de închisoare? Este absurd. Nu despre asta este vorba.

Acum se constată că onorabilul complet nici nu avea timp să delibereze. Sentința nu s-a dat acum. Sentința s-a dat când toți liderii occidentali au cerut într-un fel sau altul eliminarea lui Liviu Dragnea. Sentința s-a dat atunci când partidul a făcut un pas înapoi, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV. 

Vezi și: Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare. Ingrid Mocanu: O soluție absurdă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel