Dragnea: Ce va spune Iohannis în anul prezidenţial 2019

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat că 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat, la Antena 3, asupra acuzelor lansate, în ultima perioadă, de Klaus Iohannis şi criticile la adresa activităţii Guvernului şi a coaliţiei PSD-ALDE. "Ne-am încadrat în deficitul de sub 3%, am pus 2% din PIB la Apărare, pensiile au crescut, salariile au crescut - inclusiv cele de la Administraţia Prezidenţială, că tot ţipa că nu-i ajung banii. A venit anul 2018, s-au mărit din nou pensiile pentru că am adoptat, în programul de guvernare creşterea punctului de pensie, 1.100 anul acesta, iar la anul va fi 1.265. Şi atunci ce va spune Iohannis în anul prezidenţial 2019?", se întreabă Liviu Dragnea.

"Ce va spune Iohannis: eu în 2019 ce o să spun? Alegeţi-mă încă o dată că nu am făcut nimic, ba dimpotrivă, am făcut rău: am incitat la violenţe, am blocat Guvernul, am blocat Parlamentul, am cerut procurorilor să facă anchete, am pus presiune pe CCR, am pus presiune pe judecători, pe CSM, alegeţi-mă ca să vă dau încă cinci ani de zile de scandal, de blocaje", a declarat Liviu Dragnea.

"De partea cealaltă ce va fi? De partea noastră: salarii mai mari, pensii mai mari, firme care au început să producă mai mult, fermieri care sunt din ce în ce mai mulţumiţi", a mai declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel